LV S4 Fyndbilar EL Moped

LV S4

En riktigt kompakt och modern elmoped. LED-strålkastare i fram med en egen signatur och stöldlarm. Den drivs av en 1440 W motor från marknadsledande Bosch. Batteriet går att plocka med sig för laddning eller ladda när det sitter kvar i mopeden. Finns i White Italian Racing eller Satin Black
Mopedklass 1, 45km/h.

Från: 

19 900:-

LV S3 Fyndbilar EL MOPED

LV S3

Låt inte den snygga retrodesignen lura dig, S3 är utrustad med alla moderna finesser som du behöver. LED-strålkastare i fram med en egen signatur, nyckel med flera finesser som “hitta min moped”, stöldlarm, keyless-funktion och Bluetooth-uppkoppling.

   Den drivs av en 1750 W motor från marknadsledande Bosch och batteriet som går att plocka med sig till hemmet eller kontoret för laddning är från Samsung. Tillbehör som packbox och vindruta säljs separat.

Finns i färgerna Carbon grey eller Classic white. Mopedklass 1, 45km/h.

Från: 

17 900:-

X1 Grand Touring Fyndbilar EL Moped

LV X1 Grand Touring

X1 är en Grand Touring elmoped för den urbana dagspendlaren med räckvidd på upp till 70 km på en batteriladdning. Med sin långa hjulbas på 1,4 m kan du och en passagerare med lätthet åka bekvämt tillsammans.

X1 är utrustad med LED-strålkastare med en läcker ljusdesign, löstagbart batteri, Bluetooth och finesser som “hitta min moped”, stöldlarm och keyless-funktion. Räckvidden är 50-70 km* eller ungefär 3 dagars normalpendling i stan. Packbox säljs separat.

Finns i färgerna Urban Grey eller Classic White. Mopedklass 1, 45 km/h.

Från: 

24 900:-